LinkedIn (به فارسی: لینکدین یا لینکد این) یک سرویس شبکه ی اجتماعی تجاری است.
تاریخچه LinkedIn :
لینکدین یک شبکهٔ اجتماعی براساس روابط تجاریست. نسخهٔ اولیهٔ این شبکهٔ اجتماعی در سال ۲۰۰۲ میلادی ساخته شد و در ماه مهٔ سال ۲۰۰۳ بهصورت رسمی افتتاح گردید. مدیرعامل کنونیِ لینکدین داندولف میباشد که در گذشته مدیر اجرایی یاهو بودهاست. لینکدین توسط رید هافمن، که از اعضای سابق پی پال و وبگاه سوشیال دات نت بوده، بنیانگذاری شد. رید هافمن، پیشتر مدیرعامل لینکدین بوده، ولی هماکنون عضو هیئت مدیرهٔ لینکدین است. لینکدین در سرتاسر دنیا بیش از ۲۰ دفتر فعال دارد و دفتر مرکزی آن در کالیفرنیا است.

لینکدین در دسامبر ۲۰۰۲ ایجاد شد و در مهٔ ۲۰۰۳ آغاز به کار کرد. تعداد بازدیدکنندگان این شبکهٔ اجتماعی در سال ۲۰۰۶ از مرز ۲۰ میلیون نفر گذشت. براساس گزارش ارسالی توسط بخش تحقیقات بازار لینکدین در ژوئن ۲۰۱۳ تعداد کاربران این شبکهٔ اجتماعی در بیش از ۲۰۰ کشور جهان به مرز ۲۵۹ میلیون نفر رسید.
معرفی LinkedIn :
مهارتهای خود را معرفی کنید، با فرصتهای شغلی آشنا شوید و فعالیتهای دوستانتان را در این شبکه دنبال کنید.شبکه اجتماعی Linkedin یک شبکه اجتماعی بوده که مختص افراد حرفهای و دنیای کسب و کار است؛ با استفاده از این برنامه میتوانید از تجربیات افراد حرفهای در سراسر جهان استفاده کرده و تغییر و تحولی اساسی به کار خود دهید.
شبکه اجتماعی لینکدین برای برقراری ارتباط میان شاغلان حوزههای مختلف ایجاد شده است. افراد از اقصی نقاط دنیا میتوانند در این شبکه اجتماعی عضو شوند و رزومه آنلاین خود را بسازند. این شبکه اجتماعی بهمنظور راحتی کاربران و جذب افراد بیشتر اپلیکیشنهایی برای پلتفرمهای موبایل نیز طراحی کرده است. لینکدین برای سیستم عاملهای iOS، اندروید (کافه بازار)، ویندوزفون و بلکبری موجود است.

طریقه استفاده از LinkedIn :
پس از ورود به اپلیکیشن با صفحه اصلی (Home) آن مواجه میشوید. در این صفحه میتوانید پستهای افرادی را مشاهده کنید که عضو حلقه دوستی شما هستند، پستها را بپسندید (لایک کنید) و شرح یا کامنتی برای آنها بنویسید. در نوار بالایی صفحه اصلی سه گزینه قرار دارد. در سمت چپ آیکون لینکدین قرار دارد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت. در وسط نوار جستجو وجود دارد که از طریق آن میتوانید به جستجوی افراد، مشاغل، کمپانیها و گروهها بپردازید.

در سمت چپ نیز با انتخاب گزینه قلم و کاغذ میتوانید پستی در لینکدین منتشر کنید یا با استفاده از @ مطلبی خطاب به فردی بنویسید. پس از نوشتن مطلب خود میتوانید انتخاب کنید که چه افرادی بتوانند پست شما را ببینند: همه اعضای شبکه لینکدین یا فقط دوستان خودتان.
اکنون زمان آن فرا رسیده است که رزومه خود را تکمیل کنید، برای این منظور وارد حساب کاربری خود شوید (از طریق منو و لمس کردن حساب کاربری) و گزینه Edit profile را لمس نماید. حال میتوانید به ویرایش و یا تکمیل اطلاعات رزومه خود بپردازید.
با ورود به قسمت رزومه و انتخاب نوار بالایی میتوانید نام و نام خانوادگی، محل زندگی (کشور)، شاخه صنعتی که در آن فعالیت میکنید و عنوانی برای خود وارد کنید. این قسمت شامل بخشهای دیگر نیز میشود، از جمله سابقه کار (Experience) که میتوانید در آن سوابق مختلف کاریتان را وارد کنید. مدارک تحصیلیتان را میتوانید در قسمت آموزش

امکانات دیگر :
با استفاده از گزینه سهنقطه در سمت راست نوار بالای اپلیکیشن میتوانید از طریق ایمیل پروفایلتان را برای شخص دیگری ارسال کنید.
افرادی که ممکن است بشناسید :(People You May Know) این قسمت به معرفی افرادی میپردازد که ممکن است آنها را بشناسید و بخواهید با آنها ارتباط برقرار کنید. میتوانید با ارسال درخواست به این افراد با ایشان ارتباط برقرار کنید.
ارتباطات :(Connections) فهرست افرادی را نمایش میدهد که با شما از طریق لینکدین در ارتباط هستند.
مشاغل :(Jobs) شغلهای موجود و مرتبط با شما برایتان نمایش داده میشود.
کمپانیها :(Companies) در این قسمت کمپانیهای موردعلاقه خود را دنبال کنید و با کارکنان و فرصتهای شغلی آنها بیشتر آشنا شوید.
گروهها :(Groups) در گروهای مرتبط با شغل و حرفه خود عضو شوید و از اطلاعات و نکات آنها بهرهمند شوید.
پالس :(Pulse) اخبار روزانه دنیا در این قسمت در دسترس است. با مطالعه این قسمت میتوانید همیشه بهروز باشید.
میانبر :(Add Shortcut) در صورت تمایل میتوانید میانبرهایی برای تحلیلگر پروفایلتان، گروههای موردعلاقه یا آخرین فعالیتتان ایجاد کنید.
و در قسمت تنظیمات (Settings) میتوانید اطلاعات حسابتان را ویرایش کنید و سایر اعمال تنظیماتی را انجام دهید.
حرف آخر :
شبکه اجتماعی Linkedin یک مرجع کامل و جامع در حوزه کسب و کار محسوب میشود؛ آن را به صورت کاملا رایگان بر روی گجت خود نصب و شغل مورد نظر خود را بسیار راحتتر و سریعتر پیدا کنید.
از کجا دانلود کنیم ؟
- گرافیک
- خلاقیت
- سرعت
- ارزش آموزشی
- استفاده پذیری