نقد و بررسی Clumsy Ninja-دانلود بازی Clumsy Ninja

Clumsy Ninja یک بازی جدید و فوق العاده زیبا از استودیوی بازیسازی NaturalMotion می باشد که دانلود بازی Clumsy Ninja برای سیستم عامل اندروید و ios است.در بازی موبایل Clumsy Ninja به یک نینجای دست و پا چلفتی، فنون رزمی نینجا شدن را آموزش می‌دهید.این بازی به صورت رایگان عرضه شده است و زمانی که برای نخستین بار وارد بازی می شوید هشدارها و گوشزدهایی برای اموزش به نمایش در می‌آیند که قابل غیر فعال کردن نیز هستند.در ادامه با نقد و بررسی Clumsy Ninja و دانلود بازی Clumsy Ninja با ما همراه باشید:

نقد و بررسی Clumsy Ninja :

Clumsy Ninja یک بازی اکشن ماجراجویی است که داستان این بازی درباره یک نینجای عاشق است که افراد شرور دوست وی را می‌دزدند. نینجا برای نجات دوست خود تصمیم می‌گیرد تبدیل به یک نینجای حرفه‌ای شود. پس با مراجعه به استاد خود شروع به آموختن فنون رزمی نینجایی می‌کند. استاد نینجا با در اختیار گذاشتن مأموریت‌های مختلف و متنوع، بازیکن را وارد بازی می‌کند. بازیکن با انجام تعدادی تمرینات گوناگون برروی دوست دست و پاچلفتی ما، سطح فنی او را ارتقا می‌دهد.

تمرینات دارای آیتم‌های مختلفی از جمله کار با ترامپولین، مشت به کیسه بوکس، پرتاب توپ و اجرای فنون رزمی برروی عروسک است که به مرور می‌توان وسایل پیشرفته‌تر و حرفه‌ای‌تری را برای تمرین برروی این آیتم‌ها خریداری کرد. پس از اینکه سطح نینجا بالا می‌رود، استاد به عنوان جایزه یک کمربند به او هدیه می‌دهد.

این آیتم‌ها بخش اصلی گیم‌پلی بازی Clumsy Ninja محسوب می‌شوند، اما آیتم‌های مختلف دیگری برای سرگرمی و شوخی با نینجا وجود دارند که می‌توان با آنها نینجا را به داخل سبد بسکتبال پرتاب کرد یا با تعدادی بادکنک، نینجا را در آسمان معلق نگه داشت و بازیکن او را قلقلک می‌دهد.

در ادامه نقد و بررسی Clumsy Ninja ،خوب است بدانید که سازندگان و طراحان این بازی کار های جالب و با مزه ای برای افزایش سرگرمی شما در این بازی انجام داده اند! برای مثال، شما می توانید با سرانگشت خود او را پرتاب کنید، او را به زمین بیندازید و….در مجموع می توانید هر بلایی که خواستید سر این نینجای بیچاره بیاورید، اما چیزی که این موضوع را جالب تر می کند، هوش مصنوعی فوق العاده نینجا می باشد! او در قبال بلاهایی که سرش می آورید واکنش هایی انجام می دهد که شما را شگفت زده خواهد کرد!

برخی از ویژگی های بازی Clumsy Ninja :

نشان دادن عکس العمل بسیار زیبا نسبت به کارهای شما.

آموزش های نینجای خود برای یادگیری ترفندها و حرکت های جدید.

در دسترس بودن بیش از 70 اقلام منحصر به فرد تعاملی برای لذت بردن.

سفر با نینجا به مکان های جدید، بازی های جدید ، دیدار با شخصیت های جدید و غیره.

امکان سفارشی سازی نینجا با عوض کردن لباس، کمربند و هدبند و غیره.

گرفتن  یک عکس از نینجای خود را در هر زمان با استفاده از آیکون دروبین.

Clumsy Ninja

Clumsy Ninja

بازی Clumsy Ninja :

با دانلود بازی Clumsy Ninja دارای گرافیکی انیمیشنی و سه‌بعدی است که سازندگان محیط شاد و فانتزی را در این بازی طراحی کرده‌اند. فضای تمرینی بازی دارای محیطی پویا است که بازیکن می‌تواند با استفاده از ابزار مختلف در محیط با نینجا تمرین کند. سازندگان با استفاده از موسیقی شرقی، فضایی مناسب با روحیات نینجاها ایجاد کرده‌اند که یکی از نقاط قوت بازی محسوب می‌شود.

در ادامه نقد و بررسی Clumsy Ninja ، یک بازی سرگرم‌کننده است که بازیکن می‌تواند تا مدتها مشغول تجربه آن باشد. سازندگان توانسته‌اند با ایجاد گیم‌پلی روان، تمرینات نینجا را جذاب کنند و بازیکن را ترغیب کند تا سطح نینجای دست و پاچلفتی خود را ارتقا بدهد. این بازی هم‌اکنون در فروشگاه‌های گوگل‌پلی و اپ استور در دسترس قرار دارد و شما می‌توانید از طریق لینک‌های پایین این بازی زیبا را تجربه کنید.در ادامه می توانید به دانلود بازی Clumsy Ninja بپردازید.

دانلود بازی Clumsy Ninja :

9.1 امتیاز
  • گرافیک 9
  • خلاقیت 9
  • ارزش اموزشی 9.5
  • سرعت 9
  • سهولت بازی 9
  • امتیاز کاربر (0 امتیاز) 0

نظر خود را با ما در میان بگذارید