نقد و بررسی و دانلود بازی Swamp Attack

Swamp Attack بازی جدید و سرگرم کننده در سبک بازی های اکشن از استودیوی Outfit7 خالق بازی My Talking Angela برای اندروید و ios است.داستان بازی را میتوان این طور شرح داد که خانه کاراکتر بازی توسط حیواناتی که در مرداب اطراف زندگی می کنند، محاصره شده است.شما باید در جایگاه نقش اصلی قرار بگیرید و اجازه ندهید که کلبه چوبی شما توسط حیوانات از بین برود.در ادامه با نقد و بررسی Swamp Attack و دانلود بازی Swamp Attack با ما همراه باشید:

نقد و بررسی Swamp Attack :

وظیفه‌ی شما نیز، دفاع از کلبه و البته جان این مرد است که با کمک اسلحه‌های مختلفی که در بازی در دسترس شما قرار دارد، باید موجودات مهاجم را کشته و از نزدیک شدن آن‌ها به کلبه جلوگیری کنید. در مراحل ابتدایی تنها با چند تمساح مزاحم مواجه خواهید شد اما به مرور، موجودات قوی و عجیب‌تری نیز به حمله کنندگان اضافه می‌شوند و در اواسط بازی نیز موجودات دریایی به صورت ترکیبی حمله خواهند کرد به این معنا که شما باید همزمان، با تمساح‌ها، پشه‌ها و… مبارزه کنید. پیشنهاد می‌کنیم آن‌ها را دست کم نگیرید چراکه با سلاح‌های مختلفی که همراه خود دارند، دشمنان تمام عیاری برای شما خواهند بود.

دینامیت و کوکتل مولوتف تنها دو نوع از چندین مواد منفجره‌ای هستند که می‌توانید با باز کردن کادوهای درون بازی یا خریداری از طریق فروشگاه، به دست بیاورید. فروشگاه بازی فرصتی مناسب برای ارتقاء توانایی هر یک از سلاح‌ها و همچنین مواد منفجره فراهم می‌کند که باید با جمع‌آوری سکه‌ها اقدام به خریداری آنها کنید. سکه‌ها متاسفانه قطره‌چکانی ارائه می‌شوند و در نتیجه، انجام خریدهای درون برنامه‌ای در نهایت ضروری خواهد بود. اگر از حشرات نفرت دارید باید بگویم که با ورود به فروشگاه، سوسک‌ها در نمایشگر به حرکت در می‌آیند در نتیجه باید از قسمت سمت چپ صفحه سریعا با فشردن دکمه، نمایش سوسک‌ها را متوقف کنید.

برخی از ویژگی های بازی Swamp Attack :

  • سوئیچ بین سلاح ها در طول عملیات.
    ارتقا و تجهیز سلاح قبل از شروع یک سطح جدید.
    نوشیدن معجون برای ادامه بازی اگر کشته شدید.
  • دفاع از خانه خود.
  • گیم پلی سرگم کننده و به همراه گرافیک عالی.
Swamp Attack

Swamp Attack

بازی Swamp Attack :

در ادامه نقد و بررسی Swamp Attack ،بازی‌ همچنین دارای هشت اپیزود متنوع است که شامل دشمنانی با ظاهر و توانایی‌های متفاوت می‌شود. علاوه بر این، در انتهای هر قسمت نیز باس‌هایی انتظارتان را می‌کشند. بازی همچنین دارای حالت Quick Mission است که با ورود به آن می‌توانید مراحل آسان و سریعی را برای جمع‌آوری سکه انجام دهید. Swamp Attack در کنار حالت آفلاین از حالت آنلاین نیز پشتیبانی می‌کند.

بازی Swamp Attack با طراحی هنری زیبا و ظاهری فانتزی گزینه‌ای مناسب برای سرگرمی در اوقات فراغت است. البته هنوز هم ایراداتی مانند نمایش حشرات چندش‌آور به صورت پیش‌فرض در بازی دیده می‌شود که در مقایسه با جذابیت‌های گیم‌پلی آن ناچیز است.

گرافیک عالی در کنار حجم مناسب، گیم‌پلی بسیار سرگرم‌کننده، فضای فانتزی و رنگارنگ، سبک جذاب Defense و بسیار چالش برانگیز، قابلیت استفاده از سلاح‌های مختلف، نارنجک و …، و قابلیت کسب امتیاز، خرید یا ارتقای تفنگ‌ها، تنها بخشی از ویژگی‌های جذاب این بازی به حساب می‌آیند.در ادامه می توانید به دانلود بازی Swamp Attack بپردازید.

دانلود بازی Swamp Attack :

نظر خود را با ما در میان بگذارید